Naar een duurzame voedselproductie met water
Ontdek hoe een optimale waterbehandeling de veiligheid en kwaliteit van voedsel waarborgt. milieuvriendelijk en circulair.
Voordelen
Waterbehandeling in de voedingsmiddelen industrie
Ontdek de cruciale rol van waterbehandeling bij het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van voedsel en begrijp waarom dit zo belangrijk is voor elke stap in het productieproces. De huidige uitdagingen in de levensmiddelindustrie zijn complex door wetgeving van waterkwaliteit, mikrobiologische risico’s, chemische verontreiniging, waterschaarste, milieu etc. Wij kunnen helpen.
Verbeter houdbaarheid en borg voedselveiligheid
Betrouwbare machines voor een efficiënter productieproces.
Circulair en duurzaam
Spaarzaam met water en minimale milieubelasting.
Van concept tot in bedrijfstelling
Een waterbehandelingsproces precies naar uw wensen.
Het merk waar wij mee werken
Standaard filterstappen in een op maat gemaakt proces
De gewenste wateranalyse ligt aan de basis een goed proces te definiëren. Wij kennen de wetgeving en technologieën die geïntegreerd kunnen worden in een behandelingsproces zodat o.a. waterkwaliteit gegarandeerd kan worden en uw bedrijf duurzaam het milieu ontziet.
Hoe overziet u de noodzaak om het waterbehandelingsproces te optimaliseren?
Handhaving van de Europese Kaderrichtlijn (KRW) Water zal vanaf 2027 de voedingsmiddelenindustrie aanspreken. Doelstelling is het realiseren en behouden van chemisch schoon en ecologisch gezond oppervlaktewater en grondwater. De EU-lidstaten moeten deze ‘goede toestand’ uiterlijk in 2027 realiseren. Onderzoek zal kunnen uitwijzen wat dit betekent voor uw bedrijf. Optimalisatie van processtappen is een van de oplossingsrichtingen. Wij kunnen helpen deze verbeteringen in kaart te brengen en concrete oplossingen aandragen. Vanaf concept t/m oplevering.
Kennismaking
Interesse in onze dienstverlening?
Neem vrijblijvend contact met ons op.