Micro-golftechnologie is een bewezen technologie waarmee een hogere capaciteit en efficiëntere bereiding wordt gerealiseerd. Dit betekent minder impact op het milieu. Micro-golftechnologie biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van traditionele (verwarmings)methoden, vooral op het gebied van efficiëntie en energieverbruik. Deze technologie verbruikt geen fossiele brandstoffen en draagt bij aan een verduurzaming van de bedrijfsprocessen.
Energie zuinig
Geen energie gaat verloren gaat aan de omgeving. Dit zorgt voor een lager verbruik zonder fossiele brandstoffen.
Hogere capaciteit
Door snellere op- en verwarming een hogere doorvoercapaciteit waardoor de productiecapaciteit verhoogt.
Lagere operationele kosten
Minder energieverbruik en efficiëntere verwarming tegen lagere operationele kosten.
Hoe micro-golf technologie uw wereld verbetert: de belangrijkste voordelen op een rij:
Kortom, door te kiezen voor micro-golftechnologie profiteert u van een efficiëntere, energiebesparende en milieuvriendelijke oplossing.
Het uitgekiende ontwerp van de microgolfoven borgt een optimale warmte-overdracht en warmte-recuperatie waardoor een efficiëntie van meer dan 100% wordt bereikt.
De lay-out van een microgolfoven kan worden aangepast aan productparameters en procesvereisten volgens de specificaties van de klant. Er wordt rekening gehouden met de capaciteit, het type voedsel, warmteoverdracht, verwarmingspatroon en bedieningsinterface.
De oven kan compatibel worden gemaakt met uw productielijn inkl. aansluiting op product-toevoer en afvoer.
Wij kunnen een op maat gemaakt systeem turn-key voor u in gebruik nemen.
MEAM heeft microgolftechnologie ontwikkeld tot een standaard in de voedingsmiddelenindustrie. De toenemende druk op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijke processen heeft geleid tot een grotere focus op het optimaliseren van de energiebehoefte in de voedingsindustrie.
Microgolfsystemen hebben het potentieel om aanzienlijke kostenbesparingen op te leveren in verschillende toepassingen, zoals ontdooien, pasteuriseren/steriliseren, drogen, koken en blancheren.
Door de lagere operationele kosten en mogelijkheid van subsidies zijn terugverdientijden van lager dan 2 jaar te behalen.
Afhankelijk van de branche en individuele vereisten analyseren wij vooraf uw behoeften. In het testlaboratorium kunnen de receptuur en textuur in een representatieve test aan u worden getoond.
Contactverzoek
Laat uw e-mailadres en/of telefoonnummer achter en wij zullen contact met u opnemen voor de mogelijkheden.
Afspreken? Maak vrijblijvend een afspraak!
Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.
Uitgebreide informatie nodig? Stuur ons vrijblijvend een e-mail!
Zi-Vision adviseert en optimaliseert bedrijfsprocessen met 25 jaar internationale verkoop- en projectmanagementervaring voor de toekomst van uw bedrijf.
Copyright © 2024 Zi-Vision